Sidebar

11
za, juli

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

035 s‘-Graveland Natuur/Evenement/wandelen -  Op 20 maart organiseert Natuurmonumenten van de afdeling Gooi- en Vechtstreek een fraaie wandeling over het ’s-Gravelandse buitenplaats Jagtlust waar men volop kan genieten van een groot scala van felgekleurde krokussen. De wandeling, onder begeleiding van een boswachter, duurt ongeveer 1.5 uur.

Elk jaar zijn de krokussen op buitenplaats Jagtlust een lust voor het oog. Het gazon voor de theekoepel ziet helemaal paars van de prachtige voorjaarsbloeiers; echt schitterend om mee te maken. Het is zeker de moeite waard om u voor deze wandeling aan te melden, want onder begeleiding van de boswachter die dit gebied als geen ander tot in de puntjes kent, komt u nog veel meer te weten over deze fraaie buitenplaats waaronder het oude landhuis, de grot, het historische speelhuisje voor kinderen, het hunebed en de '12 apostelen'.
Uiteraard wordt er verder stil gestaan bij de geschiedenis van de buitenplaats, de bewoners die hier hebben gezeteld en natuurlijk wordt u verder uitgebreid geïnformeerd over de diverse bomen en planten die deze buitenplaats zo’n bezienswaardige uitstraling geven.  


Meer informatie:
Datum: Vrijdag 20 maart 2020
Tijd: Van 14:00 - 15:30
Locatie: ’s-Gravelandse buitenplaatsen, Noordereinde 54B, 1243 JJ ’s-Graveland
Tel: 035 – 656.3080
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vitamines & Supplementen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.